Informatii

Baile Lipova ? o oaza de liniste si bun gust

23.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Dacă vorbim despre variante de petrecere a unui sfârşit de săptămână sau a unei după-amieze toride de vară, parcă tot mai mulţi sunt arădenii care susţin că nu mai aleg ştrandul Neptun, aceştia orientându-se fie către zonele de agrement din Ungaria, fie către ştrandurile din jurul Aradului. Unul dintre aceste locaţii, reprezentând un magnet pentru tot mai mulţi arădeni este Lipova, mai precis Băile Lipova.
Atât de bine cotate în perioada pre-decembristă, zona a prins din nou viaţă în ultimii ani când, privatizată fiind, a beneficiat de investiţii serioase care i-au schimbat faţa în procent de sută la sută. Localnicii şi nu numai care frecventează acest spaţiu susţin că sunt mulţumiţi de serviciile oferite şi mai ales de curăţenia de aici. Priveliştea care ţi se deschide chiar la intrare este predominată de tot soiul de aranjamente florale, de filigorii, căruţe încărcate de flori multicolore, aleile curate, gazonul îngrijit, spaţiul ce împrejmuieşte căsuţele din lemn bine întreţinut, cele două bazine curate, şezlongurile aranjate pe iarbă…
„ E foarte frumos aici. Eu sunt din Păuliş şi venim la Lipova la Băi de când eram mică. Obişnuiam să venim duminica cu părinţii. Acum am ajuns eu la rândul meu să vin cu soţul şi cu băieţelul aici. Doar că acum, spre deosebire de vremea aceea totul este mult mai modern amenajat, standardele sunt mult mai ridicate. Ar fi bine ca odată, să se poată recondiţiona întreaga zonă care aparţine Băilor Lipova, aşa cum le ştim cu toţii. Avem valori în judeţ pe care din păcate nu le ştim pune întotdeauna în valoare. E lăudabil faptul că unii întreprinzători privaţi au curajul să se înhame în asemenea proiecte şi cu siguranţă, dacă ar fi mai mult interes la nivel judeţean, s-ar putea face mult mai multe investiţii în zone de agrement precum cea de aici”, consideră Elena Florea.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. Mican ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro