Informatii

Titluri si distinctii pentru personalitati aradene

24.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Miercuri seara a avut loc decernarea titlurilor si distincţiilor acordate de Municipiul Arad unor personalităţi cu merite deosebite, la deschiderea oficială a Zilelor Aradului 2007.  La festivităţi au fost invitaţi oficialii locali şi delegaţiile străine sosite la Zilele Aradului.
Dl. Primar Gheorghe Falcă a înmânat diplome de excelenţă pentru întrega activitate şi pentru contribuţia la promovarea imaginii Aradului în domeniul cultural-artistic pictorului Onisim Colta, artistului fotograf Florin Hornoiu, scenografului Doru Păcurar , actorului Zoltan Lovasz şi solistului de muzică populară Petru Paşca. Pentru excelenţă în domeniul afacerilor a fost premiat Cristian Gavra, directorul societăţii Astra Bus SA, pentru întrega carieră de dascăl profesorul Paul Funariu , pentru activitatea în domeniul carităţii şi protecţiei sociale Etelka Nagy, pentru activitatea publicistică şi mass-media  Ioan T. Morar iar pentru rezultatele sportive alpinistul Zsolt Torok, campioana de tenis de masă Daniela Dodean şi fosta glorie a echipei UTA, Gavril Biro.
De asemenea au primit Diploma de onoare pentru activitatea sportivă Traian Stuparu şi pentru promovarea intereselor pensionarilor Vasile Neagu.
În cadrul festivităţilor, Primăria a ţinut să mulţumească locuitorilor de pe strada Ana Ipătescu pentru înţelegerea şi civismul de care au dat dovadă pe toată perioada în care strada pe care locuiesc a fost tranzitată de traficul greu.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: inf ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro