Informatii

Locuitorii de la Polivalenta s-au plans viceprimarului Tiberiu Dekany

30.08.2007 ⋅ 0 comentarii

La întâlnirile cu cetăţenii organizate de către viceprimarul Alexandru Tiberiu Dekany a venit rândul celor care domiciliază în Zona Polivalentă.
Conform celor declarate de viceprimar, spre deosebire de alte zone aici a găsit un ansamblu de blocuri bine gospodărite, cu spaţii verzi,  cu Parcul EUROPA  alături, cu locuri de parcare,  cu fântână arteziană şi care asigură locuitorilor săi un confort sporit faţă de alte cartiere.
Cu toate acestea locuitorii au solicitat intervenţia primăriei pentru o serie de probleme pe care le întâmpină. Unele dintre ele sunt: reglementarea evacuării condensului de la aparatele de condiţionare („de climă”), atârnate pe faţade, din balcoane, de pretutindeni, reglementarea circulaţiei în zona străzii Maiakovski  colţ cu str. Ineului sau zgomotul infernal şi gălăgia pe care sunt nevoiţi să le suporte în fiecare vară din cauza Ştrandului, alături de invazia de muşte şi ţânţari.
Aceştia au mai solicitat şi suplimentarea patrulelor de jandarmi sau poliţie pe faleză deoarece „din păcate sunt  nişte oameni care au o plăcere deosebită să distrugă, să vandalizeze, să  facă murdărie, mai ales dacă sunt sub influenţa băuturilor alcoolice“.
Şi în privinţa fântânii arteziene din zonă, oamenii au făcut sugestii, respectiv ca să-i fie reglat debitul şi să i se stabilească un program de funcţionare. Apa face un zgomot ce deranjează locuitorii din blocul ce-şi are faţada orientată spre arteziană, aceştia propunând să funcţioneze de la 10 la 17  şi mai apoi de la 19 la 22.
Viceprimarul a explicat celor prezenţi că problemele ridicate şi propunerile făcute vor primi răspuns în intervalul de timp legal stabilit.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro