Administratie

De luni - Lucrarile de reabilitare a infrastructurii municipiului se extind pe Bulevardul Revolutiei

31.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Din luna septembrie, lucrările în cadrul Proiectului BERD – ARAD Reabilitare Transport Urban se extind şi pe Bulevardul Revoluţiei. Se va interveni la carosabil, pentru amenajarea pistei pentru biciclişti, urmând să se efectueze frezări asfalt, montare borduri, subtraversări, turnare asfalt. Lucrările pe Bulevardul Revoluţiei sunt programate pe tronsoane, şi vor începe luni 03 septembrie 2007, de la ora 8.
În săptămâna 3-8 septembrie intră în lucru porţiunea Podgoria – până la strada Andrei Mureşanu. Între 10-15 septembrie se va lucra de la strada A. Mureşanu până la strada Crişan, şi apoi, săptămânal, continua celelalte tronsoane (de pe partea dreaptă a Bulevardului Revoluţiei ) până la Teatru.
„Dorim să prevenim participanţii la trafic că datorită lucrărilor se va îngusta temporar carosabilul. Circulaţia va fi dirijată cu îndrumători de trafic/semafoare. De asemenea, pe porţiunile aflate în lucru vor deveni inaccesibile temporar locurile de parcare”, a declarat primarul municipiului, Gheorghe Falcă.
Prin realizarea proiectului ARAD- Reabilitare Transport Urban etapa I se vor moderniza liniile de tramvai, carosabilul, trotuarele, parcajele şi semaforizarea de pe traseul Calea Aurel Vlaicu – Piaţa Romană, în lungime de 5,9 km. Lucrările au început la 1 august şi au termen de finalizare de 18 luni.
„Ţinem în mod deosebit să ne cerem scuze arădenilor pentru inconvenientele provocate de lucrări şi să le mulţumim pentru înţelegere. Îi asigurăm că facem toate eforturile ca acest important şantier să îi deranjeze cât mai puţin posibil”, a mai spus edilul şef.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro