Informatii

Desi timpul nu pare favorabil - Lucrarile la infrastructura municipiului continua

06.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Proiectul BERD – Reabilitare transport Urban, început în urmă cu câteva săptămâni continuă. Una dintre lucrările din cadrul acestuia este amenajarea pistelor de biciclete în centrul municipiului, începută în data de 3 septembrie.
Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, ne-a informat că, deocamdată lucrările sunt în grafic, deşi vremea nu este prea favorabilă. „Lucrările sunt în grafic şi credem că vor continua aşa cum s-a stabilit. Numai în cazul în care vremea va fi foarte ploioasă şi nu se va putea lucra sub nici o formă, atunci s-ar putea să se mai amâne, dar deocamdată lucrările decurg după program”, a mai spus Corina Drăghici.
În următoarele zile, amenajarea pistei pentru biciclete se va extinde de la colţul străzii Andrei Mureşan până la strada Crişan, lucrările desfăşurându-se în intervalul 10-15 septembrie. Apoi, din data de 17 septembrie până în 22 septembrie se va lucra pe porţiunea dintre străzile Crişan şi Horia, iar apoi din 24 septembrie până în 6 octombrie pe tronsonul dintre străzile Horia şi Lucian Blaga.
Primăria roagă conducătorii auto să nu-şi lase parcate autovehiculele pe porţiunile pe care se lucrează în datele menţionate. Pe porţiunile aflate în lucru vor deveni inaccesibile temporar locurile de parcare. 
Prin realizarea proiectului ARAD- Reabilitare Transport Urban etapa I se modernizează şi liniile de tramvai, carosabilul, trotuarele, parcajele şi semaforizarea de pe traseul Calea Aurel Vlaicu – Piaţa Romană, în lungime de 5,9 km.
Prima etapă a lucrărilor, în valoare de 30.000 de euro se va finaliza în luna marie a anului 2008.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro