Informatii

?Fete ascunse? ? la Penitenciarul aradean

07.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Astăzi, Serviciul de Intervenţie Psihosocială al penitenciarului arădean organizează în colaborare cu parteneri locali premiera documentarului „Feţe  ascunse“ material filmat în luna martie, 2007. În distribuţia acestuia au fost cuprinse şi 4 persoane private de libertate condamnate pentru trafic şi consum de stupefiante, aflate în custodia noastră.
Partenerii locali care au contribuit la realizarea documentarului sunt: Fundaţia ALCOA, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Arad, Societatea Naţională de Cruce Roşie – România, A.S.P. Arad, A.S.M.A. „Vasile Goldiş” Arad, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad şi Casa de producţie „Spider“. Regizorul documentarului este dl. Simulov Milovan.
„Sunt invitaţi reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi nonguvernamentale din comunitate implicate în activitatea de prevenire a traficului şi consumului de stupefiante. În prima parte acţiunea va cuprinde vizionarea documentarului de către invitaţi, în prezenţa a 25 persoane private de libertate urmând ca în partea a doua să se desfăşoare dezbateri pe tema subiectului tratat de documentar”, afirmă Eduard Magold, purtător de cuvânt al penitenciarului Arad.
Cu acest prilej se sărbătoreşte şi  împlinirea unui an de transmisie a postului de radio „R 104 – FL” şi a revistei acestuia, „Live – Life FL”, demers exclusiv al persoanelor private de libertate aflate în custodia noastră.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. Mican ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro