Informatii

Codul de ?nregistrare fiscala ? ignorat de catre agentii economici

08.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Începând cu anul fiscal 2007 activităţile economice şi profesiile libere pe care le exercită persoanelor fizice se derulează pe baza certificatului de înregistrare fiscală care cuprinde Codul de înregistrare fiscală al contribuabilului, motiv pentru care administraţiile finanţelor publice au emis la finele anului trecut noile certificate.
Cu toate că au trecut mai bine de 8 luni de când aceste categorii de contribuabili trebuiau să lucreze cu Codul de înregistrare fiscală, la nivelul Administraţiei finanţelor publice a municipiului Arad sunt mai bine de 400 de persoane fizice care nu şi-au ridicat aceste documente.
„Pentru acest motiv facem din nou un apel la cei în cauză să se prezinte, cu actul de identitate, la camerele 46-47 situate la etajul 2 în clădirea AFP municipiul Arad, Bld. Revoluţiei nr. 77, de luni până vineri între orele 800 – 1600, în vederea preluării certificatelor de înregistrare fiscală”, afirmă Călin Arusti, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. M. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro