Informatii

Municipiul Arad va beneficia de modernizari la retelele de alimentare cu energie electrica in valoare de peste 3 milioane de euro

10.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Desele probleme semnalate de cetăţeni, agenţi economici şi chiar instituţii publice, apărute în alimentarea cu energie electrică au determinat autorităţile locale să aibă o întâlnire au reprezentanţii ENEL. Astfel, la finele săptămânii trecute, viceprimarul Tiberiu Dekany a avut o întrevedere cu coordonatorul Unităţii Teritoriale Reţea Arad a Enel Distribuţie Banat, Nicolae Ciobanu pe marginea necesităţii modernizărilor la reţelele de distribuţie a energiei electrice în municipiul Arad.
„Având în vedere numeroasele reclamaţii venite de la cetăţeni, agenţi economici şi instituţii, afectaţi de desele întreruperi în furnizarea energiei electrice, a devenit evidentă necesitatea unei astfel de discuţii“ a precizat Tiberiu Dekany.
În cadrul discuţiilor, reprezentantul ENEL a precizat că societatea are un buget de 21 milioane de euro pentru acest an, bani ce vor fi investiţi în judeţele Arad, Timiş, Caraş şi Hunedoara. Din aceste sume, judeţului Arad îi revin 7 milioane de euro, 3,2 milioane urmând să acopere lucrări de modernizate în municipiu. Nicolae Ciobanu a mai precizat că programul de investiţii al ENEL se întinde pe cinci ani de zile.
Aceste lucrări de modernizare vor afecta populaţia municipiului din toate cartierele, prin întreruperea controlată a alimentării cu energie electrică, motiv pentru care s-a convenit ca în şedinţele operative ce au loc săptămânal la Primărie să participe şi un reprezentant al ENEL astfel ca programarea lucrărilor să fie prezentată şi mai apoi transmisă către cetăţeni.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro