Informatii

?Motiunea de cenzura nu va trece?

24.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Prezent sâmbătă la Arad, preşedintele PNGCD George Becali a declarat răspicat că moţiunea de cenzură iniţiată de PSD nu va trece. „Din informaţiile pe care le am eu, şi credeţi-mă că am poate mai multe decât ei, cei direct implicaţi, moţiunea nu va trece şi guvernul nu va cădea", a explicat Becali.
Acesta a adăugat însă că după alegerile europarlamentare vom asista la o schimbare radicală a situaţiei de pe scena politică, respectiv la instaurarea unui nou guvern format din… PNL şi PSD! Conform previziunilor finanţatorului Stelei, aceştia vor semna un protocol de colaborare pe şase ani, protocol care va cuprinde cedarea către PSD a „ministerelor care pot acorda pomeni electorale", cum ar fi cel al muncii şi al agriculturii, astfel ca cele două partide să-şi crească cotele electorale sprijinindu-se reciproc.
Mai mult decât atât, Becali declară drept sigură oficializarea acestei alianţe şi participarea pe liste comune la viitoarele alegeri generale, poate chiar şi locale.
De cealaltă parte, Gigi Becali mai vede PD-ul rămas singur în următoarele bătălii electorale, iar PNG-ul pe post de balanţă al viitoarei guvernări.
„Noi vom fi partidul care vom decide guvernarea, pentru că nici alianţa PSD-PNL, nici PD nu vor avea majoritate, iar UDMR şi PRM nu vor mai face pragul electoral. Astfel este posibil ca noi să decidem pe cine luăm cu noi la guvernare, să vedem care dintre tabere au oameni mai de calitate şi care e varianta cea mai bună pentru România", a concluzionat Becali.
Acesta a mai adăugat că în mod clar ţinta sa este aceea de a ajunge preşedinte al României, prima măsură pe care o va lua în această ipostază fiind aceea de a muta toate barurile de homosexuali şi sex shopurile la periferia oraşelor, în perimetre delimitate.
„Treaba lor ce fac ei acolo, dar Satana nu poate fi prezentă în mijlocul oraşelor, în văzul tuturor dacă sunt eu preşedinte", a explicat Becali măsura. 
Cât priveşte alegerile europarlamentare, preşedintele PNGCD mizează pe un scor de circa 15-17% din voturile exprimate, respectiv un număr de şapte-opt europarlamentari.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C. Adjudeanu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro