Informatii

150 de apartamente pentru chiriasii evacuati din imobile retrocedate

24.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Primăria Municipiului Arad construieşte încă 150 de apartamente sociale, destinate familiilor evacuate din imobile retrocedate. Cele trei blocuri  în regim S P 2E M  se vor ridica în cartierul Sânicolaul Mic. Fiecare apartament vor fi compus din 1 cameră, bucătărie, baie şi cămară. Valoarea investiţiei este de 8,2 milioane de lei plus TVA.
Cea mai mare parte a investiţiei este finanţată de Primărie, iar Fondul Naţional de Dezvoltare participă cu 1 milion de lei. 
Executantul lucrării a fost desemnat prin licitaţia care s-a desfăşurat săptămâna trecută, iar şantierul se va deschide în luna noiembrie. Constructorul va avea termen 2 ani pentru predarea locuinţelor.
Primarul Gheorghe Falcă s-a declarat foarte bucuros că Primăria a reuşit să realizeze această investiţie şi că numeroase familii aflate în situaţie dificilă vor avea un acoperiş sigur şi condiţii decente de locuit.
La sfârşitul lunii august la Primăria Municipiului Arad erau înregistrate 110 cereri de locuinţă din partea familiilor evacuate din imobile retrocedate, iar săptămânal alte persoane primesc somaţii de evacuare.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro