Informatii

Politia in actiune

25.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Cercetaţi pentru furt
Lucrătorii de poliţie din cadrul Biroului de Poliţie Urbană îi cercetează pe A. Sofia de 51 de ani din Chişineu Criş şi I. Ienciu de 58 de ani din Vladimirescu. Cei doi au fost depistaţi că au sustras din incinta unui supermarket din Arad, mai multe bunuri alimentare, în valoare totală de 65,44 lei. Prejudiciul a fost recuperat, iar poliţiştii le-au întocmit celor doi, dosare de cercetare penală sub aspectul săvărşirii infracţiunii de furt.
Bătut de concubină
În cursul zilei de sâmbătă, ofiţerul de poliţie din cadrul oraşului Pecica a fost sesizat de către V. Dorel de 49 de ani din Caporal Alexa cu privire la faptul că, pe fondul unei altercaţii, concubina sa, S. Valeria din Pecica i-a produs o plagă tăiată. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, bărbatul are la nivelul coapsei drepte, o plagă tăiată, prin împungere, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Poliţiştii efectuează cercetările, urmând ca în funcţie de numărul de îngrijiri medicale, concubina să plătească pentru fapta săvârşit.
Accident grav
Duminică, în localitatea Buhani a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea gravă a două persoane. Incidentul s-a petrecut în jurul orelor 11.50, pe DJ 792, în localitatea Buhani, când B. Ioan de 65 de ani din Mândruloc, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Seat Ibiza, a pierdut controlul volanului, a derapat şi a acroşat un pieton. Victima, C. Pavel de 75 de ani din Buhani, se deplasa în afara părţii carosabile. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în şanţul din dreapta şoselei. Au fost accidentaţi grav conducătorul autoturismului şi pietonul. Poliţiştii continuă cercetările.
Sancţiuni contravenţionale
Agenţii de poliţie rutieră au aplicat în ultimele zile un număr de 477 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 32.924,5 lei. Şoferii care nu au respectat codul rutier s-au ales cu un număr de 532 puncte de penalizare. Tot în urma controalelor întreprinse, oamenii legii au reţinut 38 permise de conducere şi şase certificate de îmatriculare. Pe de altă parte, şi agenţii de ordine publică au aplicat 38 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.400 lei, au aplanat 17 conflicte, au controlat un număr de 21 sisteme de pază şi au fost efectuate 18 controale.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro