Informatii

Pentru ca la sfarsitul acestei luni vor incepe lucrari de reabilitare - DN 7 va fi inchis traficului greu si celui de tranzitie

25.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Prefectul Gavril Popescu a informat în cadrul conferinţei de presă de ieri că Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru investiţia la autostrada Arad – Timişoara. „Prin urmare s-a aprobat finanţarea investiţiei. Astfel că se va trece de urgenţă la efectuarea formalităţilor de scoatere la licitaţie a acestor lucrări, pentru a putea să demareze investiţia”, a spus Popescu.
Şi dacă tot a venit vorba de drumuri, trimisul guvernului în teritoriu a mai precizat că la sfârşitul acestei luni vor începe lucrările la DN 7, pe traseul Zam – Nădlac. „În ceea ce priveşte situaţia drumului naţional 7, am discutat cu Autoritatea Naţională a Drumurilor – filiala Timiş, Poliţia Rutieră şi cu executantul şi am stabilit strategii pentru ca aceste lucrări să se finalizeze cât mai repede”, a declarat prefectul.
Astfel Gavril Popescu a precizat că circulaţia traficului greu şi de tranziţie va fi deviată pe traseele: Arad – Timişoara – Lugoj – Deva, Arad – Vârfurile – Brad – Deva şi Arad – Oradea, Simeria – Petroşani – Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea.
Şi în Vama Nădlac circulaţia va fi închisă, însă doar pentru traficul greu şi autovehiculele sub 7,5 tone. Astfel traficul greu va fi deviat prin vama Vărşand, iar cel sub 7,5 tone prin vama Turnu.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro