Informatii

UTA a fost umilita de o echipa de amatori - Sanatatea Cluj-Napoca - UTA 1-0 (1?0)

27.09.2007 ⋅ 0 comentarii

A marcat: Gaspar (’45)
Sănătatea: Pâglişan - Simon, Zah, Molnar, Timicer - Albu, Kiss, Micula (’21 Gabor), Rusu - Coca, Gaspar. Rezerve: Todoran - Tirpe, Biriş, Madru, Pintilie, Ghişă.
Antrenor: Ovidiu Ratiu.
UTA: Mîrne - Mihuţ, Miu, D. Chiriţă, Vasiljevici – Hidişan (’62 Hora), Varga (’27 Bumbac), Fl. Dan, Frăsineanu - Edson, Bălţoi (’31 M. Ilie). Rezerve: Huţan - Drida, Roszel, Buican.
Antrenor: Marius Lăcătuş.
Arbitri: Florin Marcu (Oradea) - Dan Marchiş (Baia Mare), Florin Păunescu (Rm. Vâlcea).
Rezervă: Mihai Prodan (Satu Mare) 
Observator FRF: Nicu Florescu (Sibiu)
„Bătrâna Doamnă“ s-a făcut de ruşinea fotbalului românesc, fiind eliminată din Cupa României de „lanterna roşie“ a seriei a VI-a a Ligii a 3-a. Echipa pregătită de Marius Lăcătuş a jucat extrem de slab, ratând câteva mari ocazii de gol abia pe final de joc, când gazdele s-au retras cu toată echipa în apărare.
Partida începe cu o bună ocazie ratată de Bălţoi, în minutul 5, Albu respingând de pe linia porţii. În continuare gazdele nu contează în atac, dar nici UTA nu este periculoasă în careul advers. În minutul 24 UTA mai ratează o ocazie, Florin Dan a şutat de la 20 de metri, Pâglişan respinge greşit, dar Edson trimite pe lângă poartă.
Ziua neagră a UTA-ei se vede după jumătate de oră de joc, Varga şi Bălţoi ieşind accidentaţi. Apoi nu se mai întâmplă aproape nimic, până în minutul 45, când Gaspar profită de indecizia fundaşilor arădeni şi înscrie din apropiere.
După pauză, UTA încearcă să egaleze, domină autoritar, partida, pe alocuri, dar ratările din final menţin scorul neschimbat şi UTA părăseşte Cupa României, practic, înainte de a începe să joace cu adevărat.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: MH ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro