Informatii

Dorel Popa si-a anuntat ieri intentia de a candida la primaria Aradului

28.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Fostul primar al Aradului, Dorel Popa şi-a prezentat ieri în faţa presei intenţia de a se arunca în lupta de anul viitor pentru fotoliul de primar. Acesta a precizat încă de la început faptul că este normal să existe o competiţie pentru acest post, o competiţie la care îşi doreşte să participe şi la care speră să fie un „competitor bun“.
Cât priveşte modalitatea în care acesta va candida, momentan, la stzadiul de intenţie există varianta de a candida independent, dar nu este exclusă posibilitatea de a fi susţinut de un partid politic sau alianţă electorală. „Există o serie de discuţii pe care le-am avut cu diverse partide pe această temă, dar este prematur să avansez vreo variantă. Şi susţinerea mea de către Mişcarea Arădeană este o idee“, a explicat Popa.
Acesta a mai adăugat că cel mai probabil va candida şi pentru o funcţie de consilier local, iar în privinţa echipei pe care intenţionează să o formeze, domnia sa a evitat să dea vreun nume, susţinând doar că aceasta, dacă există va suferi modificări în timp şi că va fi formată  şi din arădeni dar şi din persoane din afara oraşului. Întrebat ce anume ar schimba dacă ar deveni din nou primar, Popa a declarat: „Dacă aş fi ales din nou primar nu aş mai fi la fel de credul şi nu mi-aş mai ţine aproape o parte din oamenii care mi-au fost alături şi pe care acum îi cunosc cu adevărat. În plus mi-aş populariza mult mai bine proiectele şi nu m-aş mai baza pe faptul că lucrurile făcute, realizate se văd şi vorbesc de la sine“.
Cât priveşte argumentele sale, fostul primar crede că realizările avute în mandatul precedent precum şi pionieratul pe care l-a abordat cu anumite proiecte, îl vor ajuta să recâştige electoratul arădean.  

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro