Administratie

Aradenii despre motiunea de cenzura

03.10.2007 ⋅ 0 comentarii

În cursul zilei de astăzi se va dezbate şi vota moţiunea de cenzură. În acest context, iată care a fost întrebarea pe care le-am adresat-o arădenilor în sondajul nostru de astăzi: „Credeţi că va avea succes această moţiune iar un alt Guvern decât cel a lui Tăriceanu va fi mai bun?”

Ardelean Ioan, pensionar: „Se va schimba Guvernul, însă eu cred că nici unul nu va fi mai bun. Actualul este destul de bine pus la punct cu toate problemele. Bineînţeles că nu suntem complet mulţumiţi de ceea ce face actuala conducere, însă mă repet, nimeni nu ar fi mai bun.”
Anonima: „Am strâns în mine un car de revoltă. În ultimii ani s-au făcut multe nedreptăţi flagrante în Guvern. Suntem un popor de hoţi, nimeni şi nimic nu ne mai poate salva. După 26 de ani de zile de contabilă şefă, am ajuns la o pensie de 1000 de lei. Mult prea puţin cred eu…Iar cei care şi-au aruncat nişte stele în piept, fără drept, depăşesc acum 4000 de lei.”
Belea Ion, pensionar: „O să cadă actualul Guvern, dar nu am idee cine ar putea să-l înlocuiască. Nici unul nu e mai bun, toţi sunt o apă şi-un pământ, nu au alte interese decât cele proprii, să-şi umple ei buzunarele şi atât. Nu contează ca întreaga România moare de foame.”
Trifan Ilie, agricultor: „Nu ştiu, nu mă prea pricep în acest domeniu. Mai bun nu va fi nimeni, asta ştiu să vă spun. Cred totuşi că la ora actuală PSD-ul are o putere destul de mare, are oameni cu care lucrează intens… aşa că, sau chiar şi PD-ul.”
Ifrim: „Nu cred că moţiunea de astăzi va schimba ceva. Actualul Guvern va rămâne pe poziţii, căci sunt mult prea multe interese la mijloc. Fiecare din actuala conducere are ceva de câştigat din toată afacerea asta murdară, aşa că vă daţi seama că interesul lor este să rămână acolo unde sunt.”
L.S., pensionar: „Nu ştiu ce să vă spun, nu mă pricep la politică, nu aţi găsit persoana potrivită. Poate la altă întrebare o să vă răspund mai multe…”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.S.; C.U. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro