Informatii

Peisaj lacustru de toamna? cu ?pet?-uri si gunoaie

11.10.2007 ⋅ 0 comentarii

Adepţi ai metodei „picătura chinezească“ readucem în discuţie problema lacului de la Podgoria. De data asta fără apropouri. Începem aşa cum trebuia să o facem încă de la început, lăsând purtatul cu mănuşi la o parte.
Deci, chiar vă nu e ruşine, vouă, celor pe care Aradul v-a ales? Începând cu primarul, viceprimarii şi terminând cu toţii consilierii locali pe care în imensa lor naivitate locuitorii acestui oraş v-au votat, crezându-vă oameni serioşi, gospodari, cu respect pentru urbea în care v-aţi născut (unii), s-au v-a adoptat (pe alţii).
Cum vă simţiţi atunci când în plin centru al oraşului Arad, care ar trebui să fie un etalon de civilizaţie, bun simţ şi nu în ultimul rând de curăţenie se afla pestilenţiala baltă pe care o numim „lacul de la Podgoria“. Nu are rost să vă invităm aici, deh, sunteţi persoane mult prea ocupate, de aceea vă punem la dispoziţie setul de fotografii realizate ieri, 10 octombrie 2007, în zona de „recreere“ menţionată mai sus.
Voi mai face un efort şi voi trimite respectivele fotografii şi Agenţiei de Protecţie a Mediului, Gărzii de Mediu, Gospodăririi Comunale pentru a fi cu inima împăcată. Dacă totul se va dovedi în zadar voi face un apel la concitadinii mei. Adică la acei arădeni cărora nu le este indiferent cum arată oraşul lor, dar care sper din tot sufletul, luând exemplu ceea ce se întâmplă la Podgoria, să nu vă mai voteze!
Consideraţi aceste rânduri o scrisoare deschisă, aşa că alte comentarii nu-şi au rostul!

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro