Informatii

Marin Barbu, noul antrenor al UTA ?ei

11.10.2007 ⋅ 0 comentarii

Surpriză la clubul UTA, acolo unde ieri dimineaţă, la ora 11,00, în vestiarul echipei a intrat noul antrenor, Marin Barbu. În vârstă de 49 de ani acesta este deţinător al licenţei PRO şi a mai antrenat în prima ligă pe Ceahlăul Piatra Neamţ, Foresta Fălticeni şi Petrolul Ploieşti.
Sosit în Arad atunci când încă numele său se vehicula doar ca simplu zvon, cel cunoscut în lumea fotbalului sub porecla „Magiun“ a luat direct drumul stadionului, pentru un prim contact cu noua sa echipă. După o scurtă şedinţă de prezentare în vestiar, jucătorii s-au îmbarcat pentru cantonamentul de la Moneasa, acolo unde vor face joncţiunea cu noul tehnician al „Bătrânei Doamne“, pentru un scurt stagiu de pregătire.
„Interesant e că ultima dată am antrenat în prima ligă pe Ceahlăul Piatra Neamţ, adversara UTA-ei din ultima etapă. Chiar dacă asta era în 2003, am urmărit tot ceea s-a întâmplat în primul eşalon, între timp pregătind şi două echipe ce au promovat din liga a II-a.
Realist vorbind, obiectivul nostru în acest moment este salvarea de la retrogradare, dar sper că nu vom avea emoţii. Am văzut meciurile UTA-ei şi lotul mi se pare destul de bun. Important e să avem linişte, suporterii să aibă puţină răbdare, să ne încurajeze, pentru că fără sprijinul lor ne va fi foarte greu. 21 citiri

Sursa: Informatia Aradului

Autor: F.C. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro