Informatii

Ziua recunostintei la Biserica Adventista din Archis

13.10.2007 ⋅ 0 comentarii

Ziua de sâmbătă, 6 octombrie, a reprezentat, pentru Biserica Adventistă din Archiş, Eben-Ezerul anului 2007. A fost ocazia unui bilanţ împodobit de laudă şi recunoştinţă. Cu toate că la începutul anului exista temerea că anul acesta va fi sărac - dar a câta oară oare? - Dumnezeu ne-a contrazis binecuvântând holdele şi inimile oamenilor cu belşug. În prezenţa a peste 200 de închinători, dintre care câteva zeci au fost musafiri, cu ocazia programului de închinare de după-amiază s-a dorit încununarea întregului Sabat de recunoştinţă prin enumerarea motivelor concrete de mulţumire.
Şirul a fost deschis de roadele frumoase şi bogate ale pământului expuse într-un cadru tomnatic frumos, continuând cu bucuria găsirii partenerului potrivit în acest an pentru unii tineri şi nu în ultimul rând bucuria bisericii adventiste din Archiş de a primi cu inimă largă pe cei care au devenit noi membrii ca rod al iubirii şi suferinţelor Domnului Isus. A fost o bucurie aparte de a revedea copiii noştri din Casa Orhideea de la Beliu. Una dintre domnişoare care locuiesc în casă fiind întrebată dacă ea, abandonată fiind de părinţi, poate avea vreun motiv de mulţumire, ne-a asigurat pe toţi că are: are un Dumnezeu şi purtarea de grijă a Casei Orhideea.
Pastorul Bisericii Adventiste din Archiş, Marcel Ţărmure, ne-a declarat: „Având în vedere că Sabatul Recunoştinţei în Archiş are ridicată de cinci ani o piatră de aducere-aminte,  pentru cei mai mulţi nu a fost o surpriză colecta anunţată ci dimpotrivă. Toate produsele expuse şi neexpuse plus suma colectată a avut ca de obicei destinaţia casei de copii Casa Orhideea din Beliu. Suma le-a fost înmânată în cadrul programului, în mod public. Desigur a fost frântă şi pâinea sufletului din Cuvântul Scripturii, pentru toţi cei prezenţi de către pastorul Gabriel Dragoş. Stimaţii mei, Dumnezeu este bun! Dumnezeu este darnic! Nu trebuie decât să ne oprim ades din alergarea noastră risipitoare şi să-i spunem pentru acesta nimic mai mult decât: Mulţumesc!”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro