Informatii

Liberalii isi propun la europarlamentare o medie zonala de 16%

15.10.2007 ⋅ 0 comentarii

88 de preşedinţi de organizaţii PNL din judeţ din cei 118 existenţi s-au întâlnit sâmbătă cu conducerea filialei arădene în cadrul Delegaţiei Permanente. Conform statutului, şedinţa a avut menirea de a analiza activitatea filialei în perioada mai – octombrie 2007, dar şi de a discuta pregătirile pentru alegerile europarlamentare.
Astfel conducerea a prezentat raportul de activitate pentru perioada menţionată, preşedintele Cristian Stragea subliniind faptul că a fost „una dintre cele mai încărcate de acţiuni şi evenimente perioade“.
Cu toate acestea, Stragea a recunoscut că filiala arădeană nu s-a bucurat de cea mai bună analiză la nivel central, dar a ţinut să sublinieze că la Bucureşti au fost luate în calcul doar rezultatele obţinute la referendum şi ale unui sondaj de opinie intern efectuat imediat după referendum.
„În urma şedinţei de săptămâna trecută de la Bucureşti, şedinţă de analiză a filialelor convocată de conducerea centrală, Aradul  este privit ca o filială care mai are multe de făcut şi de dovedit, rezultatele nefiind cele scontate“, a declarat Stragea.
 În acest context, preşedintele filialei arădene crede că rezultatele ce vor fi obţinute la europarlamentare vor fi decisive pentru formarea unei opinii realiste despre PNL Arad. Tocmai de aceea, în cadrul Delegaţiei Permanente s-a stabilit ca prag minim pentru fiecare dintre cele 10 zone în care este împărţit judeţul, procentul de 16% pentru aceste alegeri.
Cât priveşte municipiul, aceasta fiind cea mai puternică şi mai mare organizaţie, Stragea a declarat că îşi va stabili singur ţinta pentru alegerile europarlamentare.
Acesta a mai adăugat că după scrutinul din noiembrie, în baza baremelor asumate vor avea loc analize ale activităţii pe fiecare zonă în parte şi dacă va fi cazul se va trece la reorganizări şi chiar la posibile sancţiuni.
Stragea a mai profitat de ocazie pentru a preciza că din păcate există anumite zone în judeţul Arad unde activitatea politică a liberalilor este obstrucţionată în mod constant şi prin toate mijloacele de către reprezentanţii în administraţiile locale ai Partidului Democrat, dând exemplu în acest sens localităţile Pecica şi Sântana.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.Adjudeanu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro