Informatii

PNG-CD se organizeaza pentru europarlamentare

18.10.2007 ⋅ 0 comentarii

Filiala arădeană a PNG-CD se află în plin proces de organizare internă în vederea demarării campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc luna viitoare.
Astfel, preşedintele organizaţiei municipale, Doru Bozga a declarat ieri în cadrul unei conferinţe de presă că în aceste zile se lucrează intens atât la nivelul municipiului cât şi la nivelul judeţului la acoperirea cu reprezentanţi a secţiilor de votare.
Totodată acesta a mai adăugat că filiala arădeană a partidului are în vedere încropirea în cel mai scurt timp posibil a organizaţiei de tineret.
„Este un segment extrem de important pentru noi, pe care încercăm în aceste zile să îl grupăm într-o organizaţie proprie astfel ca aceştia să poată avea activităţi specifice lor, dar şi să ia contact la modul cel mai serios cu viaţa dintr-un partid politic“, a declarat Doru Bozga.
Acesta a mai reafirmat şi importanţa pe care acest partid o acordă alegerilor pentru Parlamentul European, cu atât mai mult cu cât preşedintele filialei arădene ocupă locul şase pe lista de candidaţi a acestui partid.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro