Informatii

?Inca nu ne concentram suficient?

23.10.2007 ⋅ 0 comentarii

Chiar dacă BC ICIM s-a impus lejer în prima etapă a noii ediţii a Diviziei A la baschet feminin, antrenorul Adrian Budurean nu e mulţumit de prestaţia elevelor sale: „Am început bine, am arătat că suntem echipa mai bună, dar sfertul doi l-am pierdut inexplicabil cu 15-14. A trebuit să le trezesc pe jucătoare la pauza şi apoi totul a reintrat în normal. Totuşi, nu se poate să avem aceste momente de neconcentrare în joc la un meci oficial“, a declarat tehnicianul arădean.
Până la urmă importantă a fost victoria şi faptul că s-au produs accidentări sau alte evenimente neprevăzute datorate orei matinale la care a început partida. Pe drumul de întoarcere spre casă delegaţia  arădeană a făcut un ocol pe la Sfântu Gheorghe, acolo unde au urmărit la lucru formaţia ce se anunţă una dintre contracandidate la câştigarea titlului, CSŞ LMK Sfântu-Gheorghe.
Vicecampioanele au avut parte de o mare surpriză în Covasna. „Cei peste 1000 de spectatori din sala de sport de la Sfântu Gheorghe ne-au aplaudat frenetic în momentul în care am părăsit sala, la finalul sfertului trei. Am trecut prin mulţime şi parcă nu ne venea să credem că ne apreciază atât de mult, având în vedere şi rivalitatea ce se anunţă între noi şi echipa de acolo“, a spus Adrian Budurean.

Celelalte rezultate înregistrate în prima etapă au fost:
U Cluj-Napoca – BCT Alexandria 78-75
Sportul Studenţesc – Rapid 71-73
Naţional Iaşi – Someş Dej 77-44
Olimpia – CET Govora 44-93
CSŞ LMK Sf. Gheorghe – CSM Oradea 82-43

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. Herţa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro