Informatii

Cupa ?25 Octombrie? la tir

24.10.2007 ⋅ 0 comentarii

Cu ocazia „Zilei Armatei Române“, Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu“ a organizat un concurs de tir - pistol la care au participat toate structurile militare din Garnizoana Arad şi reprezentanţi ai presei.
Pentru „găurirea“ ţintelor s-a folosit un pistol de fabricaţie autohtonă, aşa numitul „Cugir“, calibrul 9 milimetri, o armă performantă, care se găseşte în dotarea trupelor ministerului apărării.
Pe echipe, locul I a fost ocupat de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad, iar la individual pe prima poziţie s-a clasat subinspector Maximilian Leucuţa, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad. La secţiunea „presă“ prima treaptă a podiumului a fost ocupată de echipa „Arad Expres“, la individual pe primul loc clasându-se reprezentantul cotidianului „Informaţia Aradului“.
Joi, 25 octombrie, arădenii sunt invitaţi în Cetatea Aradului, acolo unde garnizoana organizează şi în acest an „Ziua Porţilor Deschise“, un eveniment devenit deja o tradiţie. Începând cu ora 10.00 se poate vizita cetatea, fiind expusă tehnica şi armamentul folosite de militarii Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu“. Tot joi, dar de la orele 11.00, la Monumentul Eroilor din Piaţa „Avram Iancu“, se va desfăşura un ceremonial militar şi religios, urmat de depuneri de coroane.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro