Informatii

Festival de muzica religioasa la Arad

24.10.2007 ⋅ 0 comentarii

Începând de astăzi, municipiul Arad va găzdui un festival de muzică religioasă ce se va derula pe parcursul a trei zile. În cadrul festivalului organizat de către Amicii Regelui Mihai în colaborare cu Fundaţia Concordia vor fi susţinute o serie de recitaluri de muzică religioasă de către coruri şi instrumentişti ai tuturor confesiunilor religioase din Arad.
Astfel astăzi cu începere de la ora 18, la Biserica Roşie va avea loc un concert susţinut de Liceul de artă Sabin Drăgoi şi Corul Bisericii Romano Catolice. De la ora 19, în sala Palatului Cultural  va avea loc un concert vocal simfonic cu participarea extraordinară a lui Shmuel Barzilai, prim cantorul comunităţii evreilor din Viena. De menţionat că la ambele evenimente intrarea este liberă.
Manifestările incluse în programul festivalului au debutat ieri cu o masă rotundă cu tema “Muzica religioasă în mileniul III”, a cărei moderator a fost protopopul Sorin Seviciu.
 “Prin această dezbatere demarăm suita de acţiuni din cadrul “Festivalului de muzică religioasă” care se va desfăşura în perioada 24 – 27 octombrie 2007” a declarat viceprimarul Alexandru Tiberiu Dekany, coordonatorul de proiect.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro