Sport

Comedia erorilor

05.11.2007 ⋅ 0 comentarii

UTA Arad – Pandurii Târgu Jiu 3-3 (3–0)

Au marcat: M. Ilie (’32 şi ’38 – din penalti), Simao (’41) / Stângă (’65), Iordache (’82 şi ’86 – din penalti)
Duminică, 4 noiembrie; ora 14:00, stadion UTA; timp noros; gazon moale, spectatori 2.000.
UTA: Huţan - Bălan, Chiriţă, Paşcovici, Vasiljevici – Hidişan, Hora (’73 Drida), C. Todea, Simao (’66 Djokovici) – M. Ilie, Bălţoi (’54 Edson). Rezerve: Mârne – Mihuţ, Bumbac, Frăsineanu.
Antrenor: Marin Barbu.
Pandurii: Dossey – Popete (’46 Voicu), Rus, Rusu, Chibulcutean, Djapka - Stanga, Vancea (’46 Orac), Iordache - Liviu Mihai, Stromajer (’60 Vintilescu). Rezerve: Bălăeţ - Jakson, Dedu, Piţurcă.
Antrenor: Eugen Neagoe.
Cartonaşe galbene: Bălan (’7) m. Ilie (’35 şi ’45 2), Hora (’59), Hidişan (’90 3) / Popete (’12), Rusu (’37), Orac (’87)
Cartonaş roşu: M. Ilie (’45 2).
Arbitri:  Sorin Corpodean (Alba Iulia) – Nicolae Megheşan (Târnăveni) şi Daniel Demetrescu (Râmnicu Vâlcea). Rezervă: Laurenţiu Danşa (Oradea).
Observatori federali: Mircea Dancu (Oradea) şi Ioan Mureşan (Timişoara).
UTA nu mai poate să câştige nici după ce conduce la pauză cu 3-0! A fost o comedie a erorilor, cu oaspeţii în prim-plan în prima parte şi cu arădenii pe final de primă repriză şi în cea de-a doua. După o primă repriză excelentă, alb-roşii s-au văzut egalaţi pe finalul partidei fiind foarte aproape de a pierde chiar partida, Pandurii mai ratând câteva bune ocazii. Iată că situaţia disperată prin care trece clubul la nivelul conducerii nu poate fi depăşită nici pe gazon, UTA terminând meciul gâfâind.
În faţa a aproximativ 2000 de spectatori, din care vreo 20-25 veniţi de la Târgu Jiu, pe o vreme câinoasă, UTA începe tare partida şi după şase minute  de joc Bălţoi ratează incredibil cu poarta goală după o pătrundere a lui Todea pe stânga. Meciul lâncezeşte apoi, dar M. Ilie apare în prim-plan. Mai întâi, în minutul 26, când nu-l poate învinge pe Dossey din voleu, dar n-a mai ratat peste alte şase minute după o greşeală a lui Rus, 1-0. În minutul 38 este 2-0, după lovitura de la 11 metri transformată de acelaşi M. Ilie, după un henţ făcut de Rusu. După alte trei minute scorul devine 3-0, Simao executând cu efect o lovitură liberă de la 40 de metri lateral dreapta, iar mingea intră în plasă atingând şi bara. 
Însă, chiar înainte de pauză Mircea Ilie din personajul pozitiv se transformă în cel negativ, simulează un fault în careu şi primeşte cartonaşul galben, după ce cu 10 minute mai devreme mai văzuse unul şi automat este eliminat de pe teren.
La reluare, Pandurii se instalează în jumătatea arădeană, dar fără a-şi crea mari ocazii. Însă în minutul 65 Stângă prinde un şut sănătos de la 30 de metri pe colţul stâng al porţii lui Huţan şi 3-1. Marin Barbu face schimbare după schimbare, dar cei trimişi în teren par mai obosiţi ca cei care au jucat din primul minut şi, ultimele zece minute sunt de coşmar. În minutul 82 Iordache transformă perfect o lovitură liberă de la 18 metri, 3-2, iar în minutul 86 transformă un penalti acordat după o ţinere de tricou a lui Djokovici, 3-3. 
Putea fi chiar 3-4 în minutul 89 când Huţan respinge în bară lovitura de cap a lui L. Mihai, sau în minutul 90 2 când acelaşi Huţan scoate de sub bară lovitura liberă executată de Djapka.
UTA pierde două puncte imense şi etapa viitoare se deplasează la Urziceni pentru un meci extrem de dificil, cu Unirea.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: informat ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro