Informatii

Piata ?Mihai Viteazul? ?si asteapta comerciantii

12.11.2007 ⋅ 0 comentarii

Chiar dacă lucrările de reabilitare a fostului bazar din Piaţa Mihai Viteazul sunt definitivate mesele puse la dispoziţie de conducerea SC TOP sunt goale. De exemplu, ieri doar doi comercianţi îşi aveau produsele expuse spre vânzare. 
Daniela Săbău, director general al SC TOP SA, ne-a declarat: „Sunt abonaţi care şi-au luat mesele, iar când vor considera că au marfă cu ce să iasă probabil că vor ieşi”. 
La rândul său viceprimarul Tiberiu Dekany, preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Arad, susţine că „Piaţa „Mihai Viteazul” se află într-un amplu proces de reamenajare şi modernizare, dar pentru a avea succes este nevoie de mai mult dialog cu comercianţii şi producătorii şi de o mai mare receptivitate din partea acestora. Cred că, condiţiile de piaţă modernă la standarde europene, cum se doreşte să devină Piaţa „Mihai Viteazul”, nu poate decât să bucure pe toată lumea. Nu se doreşte demolarea pieţei, iar pe viitor dorim să construim o parcare subterană care să deservească Piaţa „Mihai Viteazul”.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro