Informatii

UTA pierde dar ?i creste cota lui? Danalache

13.11.2007 ⋅ 0 comentarii

Deşi nu a evoluat rău, UTA a pierdut şi la Urziceni, 0-1, lovitura de graţie fiindu-i dată, culmea ironiei, de împrumutatul Dănălache (foto). Cel care i-a înnebunit sezonul trecut pe fanii arădeni cu ratările, de data aceasta nu a mai greşit, trimiţând-o pe UTA pe penultima poziţie a clasamentului.
Culmea e că echipa încropită de Marin Barbu nu a evoluat rău, impresia generală fiind că UTA are şanse de a pleca neînvinsă de la Urziceni. A venit însă faza în care Chiriţă a greşit impardonabil, Huţan s-a bâlbâit şi el, Dănălache înscriind şi aducând cele trei puncte gazdelor.
A fost un meci echilibrat care a debutat în min. 3 cu şutul slab a lui Hidişan, de la marginea careului, mingea trecând însă pe lângă poarta lui Stelea. Gazdele au o bună ocazie de a înscrie în min. 8, dar Huţan respinge din faţa lui Onofraş, reţinând ulterior şi şutul lui Mara. UTA se apropie şi ea periculos de buturile gazdelor dar Bălţoi nu găseşte cele mai bune soluţii în min. 10 şi 16. Huţan reţine din nou din faţa ex-rapidistului Vali Negru în min. 15, iar la poarta gazdelor Mihuţ trimite un şut pe lângă de la aproximativ 20 de metri, lateral dreapta.
Jocul este echilibrat, intenţiile ofensive ale oaspeţilor fiind dejucate de cele două linii de apărare ale arădenilor, cei doi mijlocaşi centrali Todea şi Paşcovici evoluând aproape fără greşeală.
Pe finalul reprizei UTA are din nou o bună ocazie, dar şutul lui Bălţoi,  deviat şi de un fundaş al gazdelor, trece la mică distanţă de buturile lui Stelea.
Repriza a doua debutează cu pătrunderea periculoasă a lui Mara, care însă este blocat în momentul şutului de Chiţa. Gazdele beneficiază de câteva lovituri libere, dar UTA se apără exact. Dar ce nu reuşesc ialomiţenii, o fac arădenii. În min. 56 Chiriţă trimite mingea cu capul de la centrul terenului spre propria poartă, Huţan iese cu întârziere şi nou intratul Dănălache reuşeşte să trimită mingea în poartă, 1-0. Golul le impulsionează pe gazde care caută să se desprindă, dar C. Petre nu reuşeşte să-l învingă pe Huţan.
În ultimele 20 de minute meciul se echilibrează din nou, UTA este mai activă în atac, fără însă a ameninţa periculos poarta „Unirii“, Paşcovici sau Frăsinenanu negăsind cele mai bune soluţii. Finalul îi găseşte pe arădeni forţând egalarea, dar tabela de marcaj nu se mai modifică, UTA suferind o nouă înfrângere. Care o adânceşte şi mai mult în clasament, iar penibila situaţie de la nivelul conducerii pare să nu-şi găsească rezolvarea.
Unirea: Stelea - Nicu, Galamaz, Munteanu, Bordeanu - Mara, Negru (Dănălache), Pădureţu, C. Petre (C. Constantin)– Onofraş (Stancu), Bilaşco. Rezerve: Grigore - Mehmedovici, Brandao, Aldea.
UTA: Huţan – Bălan (Codreanu), Chiţa, Chiriţă, Vasiljevici - Hidişan, C. Todea, Paşcovici, Frăsineanu - Mihuţ (Drida)– Bălţoi (Fl. Dan). Rezerve: Mârne - Văsâie.
Au arbitrat: Marius Avram (Bucureşti) – Gheorghe Negoiţă (Brăila), Florin Păunescu (Rm. Vâlcea). Rezervă: Robert Dumitru (Braşov).
Observatori: Gheorghe Moisă, Florin Gâtejan (ambii din Bucureşti)

Sursa: Informatia Aradului

Autor: MH ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro