Stire

Fobia anilor bisecţi

29.01.2008 ⋅ 0 comentarii

Atacurile reciproce, dintre primarul Aradului şi prefectul judeţului, ţin mai nou capul de afiş al media arădene. Părerile sunt împărţite! Unii cred că prefectul  are dreptate şi că acesta conduce cu Constituţia într-o mână şi cu sceptrul prefectural într-alta, ca stavilă la ilegalităţi. Alţii, văd în Popescu un veşnic Gică contra, care-şi duce mai departe politica de protest începută încă din 2000, de pe vremea mandatului lui Popa.

La mijloc nu e decât fobia anilor bisecţi, care tulbură apele. Anii bisecţi care coincid cu cei electorali, unde se umflă bojocii politici. Disputa dintre prefectul Popescu şi primarul Falcă nu are nici o legătură cu legalitatea, ci doar cu imaginea creată şi cu ţinta fiecăruia: Primăria Aradului.

Prefectul Popescu are un complex electoral faţă de Primărie. În 2000 n-a fost nominalizat, în 2004 a pierdut lamentabil în faţa lui Falcă şi Popa, iar acum poate fi ultimul tren pentru el.

De aici vine ura faţă de oricine râvneşte la Primăria Aradului, fie că el se numeşte Popa, Falcă sau chiar Dekany. Chestiile cu legalitatea sunt doar pentru presă şi populaţie...

Sursa: Glasul Aradului

Autor: AD_Verescu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro