Stire

Universitatea de Vest ?Vasile Goldiş? - Examene on-line

30.01.2008 ⋅ 0 comentarii

Universitate membră a Asociaţiei Universităţilor Europene şi a Federaţiei Europene a Şcolilor Superioare, Senatul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, a aprobat susţinerea examenelor on-line ceea ce face ca transparenţa să fie maximă, iar cunoştinţele studenţilor să fie reflectate exact, nota fiind dată de  calculator în doar câteva secunde.

Examenele on-line au fost susţinute la toate formele de invăţământ, iar prezenţa studenţilor a depăşit 90%. Rezultatele înregistrate au fost notate între 7 şi 8, dar sunt şi multe discipline la care studenţii au realizat medii de peste 8,50.

Examenele au fost monitorizate de reprezentanţi ai senatului din cadrul U. V. V. G., iar la fiecare examen au fost prezenţi, pe lângă profesorul examinator şi un alt cadru didactic universitar, astfel, evintându-se probleme disciplinare.

Diana Filip, studentă în anul I, consideră: „Pentru mine este ceva nou, dar cu siguranţă este un lucru mai bun, deoarece ne aflăm nota foarte repede iar cunoştinţele noastre sunt notate corect ”.

Bianca Son declară: „Examenul on-line mi se pare ok, dat fiind faptul că nu intervine profesorul şi sunt unanime faţă de toţi studenţii”.

Diana Kendereşi spune: „Consider că este în regulă deoarece timpul este mai scurt dar totodată unele întrebări se repetă şi acest lucru ne derutează”.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Georgiana_Vulciu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro