Stire

Ştrandul Neptun - Nou prilej de ?război? ?ntre Popa şi Falcă

04.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Consilierul Dorel Popa a susţinut în şedinţa CLM de joi că lucrările de amenajare din incinta Ştrandului Neptun au început, deşi (susţine acesta) nu există autorizaţia de construire, deoarece contractul între Primăria Arad şi firma care a câştigat licitaţia pentru execuţia lucrării de modernizare nu a fost semnat. „Din informaţiile pe care le deţin şi de la persoanele cu care am discutat am înţeles că nu există nici un contract semnat între Primărie şi firma care trebuie să execute lucrarea”.

„Aşa stând lucrurile, vreau să mi se răspundă dacă pentru lucrările de modernizare a bazei de agrement există autorizaţie de construire, PUD şi alte avize necesare demarării proiectului?”, a menţionat Dorel Popa. Directorul executiv al Primăriei Arad, Răzvan Popa, i-a oferit răspunsul imediat, declarând faptul că: „nu cunosc exact ce se întâmplă la ora actuală la ştrand pentru că nu mă ocup direct de această problemă, dar nu ştiu să se execute alte lucrări decât cele de amenajare a spaţiilor verzi pentru care nu trebuie aviz de lucrare.”

De cealaltă parte, Gheorghe Falcă, primarul oraşului a declarat că lucrările care se execută acum la ştrand nu necesită autorizaţie de construire, la fel ca organizările de şantier şi că aceste lucrări nu sunt ilegale. „Firma care a câştigat licitaţia pentru executarea lucrărilor a şi început să lucreze deoarece pentru lucrările efectuate până acum nu au nevoie de autorizaţie de construire. Iar domnul Popa văd că a început să constate că noi lucrăm în municipiu indiferent că el votează întotdeauna împotriva proiectelor iniţiate de noi. Şi-a început campania dar nu prin a arăta în ce direcţie trebuie să se meargă ci prin mizerii. Cu referire la ştrand, doresc ca firma care deja a demarat lucrările să le continue, să facă cât mai mult posibil şi cât mai repede pentru a le demonstra arădenilor şi implicit lui că proiectul merge înainte. Chiar dacă sunt unii care nu doresc acest lucru, cum este el şi doamna Rodica Borza”, a declarat Gheorghe Falcă, primarul municipiului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Timpa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro