Stire

?ncă o ?tură? de ambulanţe

05.02.2008 ⋅ 0 comentarii

În următoarea perioadă la Arad se aşteaptă sosirea a opt ambulanţe SMURD. Se preconizează că acestea vor putea fi date în folosinţă până în luna iunie. Dintre ele, şapte vor fi de tip B2, folosite pentru intervenţii iar una de tip C,  pentru cazurile de       terapie intensivă şi care va „acţiona” în municipiu.

La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei şedinţe, s-a stabilit că patru autospeciale vor fi alocate localităţilor care nu dispun de un centru SMURD şi care vor susţine din „buzunarul” lor cheltuielile legate de funcţionarea ambulanţelor. „Avem nevoie de SMURD pentru că niciodată n-au existat atâtea accidente în judeţul nostru ca în anii precedenţi. Se doreşte dotarea zonelor în care sunt semnalate cele mai multe accidente, adică Valea Mureşului, Valea Crişului şi drumul spre staţiunea Moneasa, cu ambulanţe tip B2” a spus Iosif Matula, preşedintele CJ Arad.

 În acest moment, Aradul se „bucură” de trei autospeciale de urgenţă de tip B2 care au fost achiziţionate cu peste 300.00 de euro, de către Consiliul Judeţean Arad şi au fost distribuite localităţilor Chişineu-Criş, Bârzava şi Sebiş din cauza numeroaselor accidente rutiere.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro