Stire

Noi staţii taxi

11.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Daniel Tomuţa, preşedintele Camerei Taximetriştilor Arad s-a aflat vineri la o întrunire cu reprezentanţii Comisiei de Circulaţie din cadrul Primăriei Arad. Acesta a înaintat un proiect privind înfiinţarea unor staţii noi de taxi pentru a rezolva problema existentă în acest moment. „Am înaintat Primăriei un proiect pentru a înfiinţa noi staţii de taxi în Gai, pe strada Pădurii, pe centru în faţă la Coraura şi încă una la piaţa auto deoarece în aceste locuri nu avem acoperire”, a declarat Daniel Tomuţa.

De asemenea, de la Comisia de Circulaţie au aflat că datorită faptului că intersecţia de la Mioriţa a fost semaforizată, staţia de taxi din zonă va fi mutată cu 60 de metri mai în spate.

„Avem şi noi probleme cu care ne confruntăm în sensul că, la staţia de taxi dintre Podgoria şi Polivalentă bordura este mult prea înaltă, de vreo 40 – 50 de metri, iar atunci când clientul deschide uşa pentru a urca realizează, de multe ori, că nu o mai poate închide deoarece rămâne înţepenită în bordură”, a menţionat Daniel Tomuţa, preşedintele Camerei Taximetriştilor Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Timpa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro