Stire

Am?nare pentru despăgubire

12.02.2008 ⋅ 0 comentarii

 La Tribunalul Arad a avut loc ieri o nouă înfăţişare în cazul contestaţiei privind poprirea pe conturi  pe care Primăria  municipiului a formulat-o în procesul cu Ilie Lupan

Este vorba despre speţa prin care executorul judecătoresc a acţionat în baza  unei  hotărâri  judecătoreşti definitive, prin care i s-a acordat lui Ilie Lupan despăgubiri de aproximativ 1 milion de euro pentru terenul pe care se află acum Centrala Electrică de Termoficare, iar autorităţile locale au refuzat să i-l restitutie.

Cu privire la acest caz,  avocatul lui Ilie Lupan a declarat    că: „am rămas în pronunţare până săptămâna viitoare deşi nu consider că e bine acest lucru deoarece se poate încerca să se facă presiuni asupra judecătorilor. Şi nu mă refer aici la domnul primar, ci la avocatul acestuia deoarece a avut o atitudine foarte necavalerească. Dar pe fondul acestei cauze nu se poate da decât o soluţie legală, iar în caz contrar vom merge mai departe”.

De altfel, Primăria Arad a găsit o soluţie pentru rezolvarea acestui caz. I-a oferit păgubitului o bucată de teren de lângă CET în schimbul despăgubirii de aproximativ 50 de miliarde de lei cerute de acesta. Următorul termen al procesului va avea loc săptămâna viitoare.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: C.T. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro