Stire

Ceaţa a ??ncurcat? planurile şoferilor

14.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate, cu o vizibilitate sub 100 de metri, iar pe unele tronsoane de drum s-a  format chiar polei

Ceaţa a dat mari bătăi de cap şoferilor care s-au „aventurat” pe şoselele din Arad. Rutele Arad-Timişoara, Arad-Nădlac şi Arad-Oradea au fost cele mai afectate.

Pentru prevenirea oricăror neplăceri, mai multe  patrule din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad au „vegheat” bunul mers al circulaţiei.  Dar cu toate că pe la orele prânzului ceaţa a dispărut, aglomeraţia a continuat să pună probleme.

Meteorologii prognozează ceaţă şi pentru zilele următoare, aşa că poliţiştii recomandă folosirea farurilor de ceaţă şi adaptarea vitezei la condiţiile de vizibilitate existente, să mărească distanţa de siguranţă în mers şi să pună în funcţiune luminile de avarie atunci când încheie o coloană de vehicule care se opreşte brusc, pentru a-i avertiza din timp despre acest lucru pe cei ce se apropie din spate. Rutieriştii atrag atenţia şoferilor  că, pe timp de ceaţă, manevra de depăşire este extrem de periculoasă.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro