Stire

Doar varianta victoriei pentru ICIM

16.02.2008 ⋅ 0 comentarii

BC ICIM Arad nu are altă variantă la dispoziţie în partida de astăzi cu Sportul Studenţesc decât victoria. Ocupante ale primului loc al clasamentului Diviziei A de baschet feminin, arădencele nu mai au voie să facă nici un pas greşit până la finalul returului pentru a-şi păstra poziţia de lidere.

Cu un moral nu din cele mai bune după înfrângerea total neaşteptată din meciul cu Sfântu-Gheorghe, dar şi cu ceva probleme medicale, vicecampioanele joacă astăzi pe terenul celor de la Sportul Studenţesc, o echipă incomodă, actualmente ocupanta locului şase în clasamentul primei divizii. Cum acesta este primul joc de după „duşul rece“ cu Sfântu-Gheorghe,             este şi cel mai greu. Iubitorii baschetului din Arad aşteaptă însă din partea jucătoarelor o tresărire de orgoliu şi să demonstreze că valoarea lor este cu totul alta decât ceea ce au arătat în jocul din etapa trecută.

Antrenorii Adrian Budurean şi Dan Moraru au lucrat atât în plan fizic cât şi psihic cu elevele lor, încercând să le aducă la o stare de spirit care să le permită să abordeze jocul 100 % concentrate şi încrezătoare în forţele lor. „Sportul este o echipă periculoasă, care poate pune probleme oricui. Însă totul va depinde de noi în acest meci. Dacă vom avea o atitudine de jucătoare profesioniste 100% nu vom avea probleme şi sper că fetele au înţeles că nu ne mai putem juca, trebuie să câştigăm toate meciurile până la play-off”, a declarat antrenorul Adrian Budurean.

Din păcate, tehnicianul arădean nu ştie pe ce jucătoare se va putea baza în acest joc. Americancele Moore şi Gladden au acuzat dureri în aceste zile şi, chiar dacă s-au antrenat cu echipa la Bucureşti, nu se ştie dacă vor putea face faţă unui joc oficial. Iar în ceea ce o priveşte pe  Eli Pavel, aceasta este gripată, ea reîntorcându-se bolnavă de la lotul de tineret. Dacă în ceea ce priveşte şansele de joc ale americancelor pronosticul este favorabil, tânărul pivot are şanse mai mici să evolueze în această seară în sala „Medicina” din Bucureşti. Tocmai de accea, jucătoarele arădene trebuie să arate că formează o echipă adevărată şi indiferent cine evoluează jocul echipei nu are de suferit.

BC ICIM Arad se află încă de joi în apropierea Bucureştiului, cazându-se şi antrenându-se la Izvorani, acolo unde beneficiază de condiţii foarte bune. Arădencele au făcut ieri două antrenamente, având şi în această dimineaţă programată o mişcare uşoară, partida dintre Sportul Studenţesc Bucureşti  şi BC ICIM Arad fiind programată să se dispute cu începere de la ora 18:00, urmând a fi arbitrat de Gabriel Dima (Bucureşti) şi Adrian Habor (Târgu Mureş).

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Marius_Herta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro