Stire

Chanel, Hugo Boss, Bvlgari... sub şenile

16.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Aproximativ 30.000 de parfumuri contrafăcute au fost distruse ieri. Acestea au fost călcate pur şi simplu de un buldozer

Parfumurile au fost confiscate în urmă cu ceva vreme dintr-un transport care urma să ajungă în Olanda. Însă vameşii au „mirosit” că transportul nu era în regulă şi au confiscat marfa contrafăcută, în valoare totală de peste 700.000 de euro. Procesul în acest caz s-a întins pe o perioadă de mai bine de doi ani iar autorităţile au constatat că fenomenul falsificării mărcilor de renume este „la modă”. Şi se pare că numărul celor care se ocupă de o asemenea afacere este în creştere pentru că aduce un profit considerabil.

Deţinătorii mărcilor înregistrate au dispus distrugerea acestor parfumuri. A fost nevoie de câteva ore pentru ca operaţiunea să fie dusă  la final. Iar reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, Gărzii Financiare, Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale şi Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au „îndurat” frigul şi ninsoarea de ieri pentru a fi cu ochii pe desfăşurarea operaţiunii.

Mirosul de parfumuri „fine” a înţepenit nasurile celor prezenţi în zonă şi a „acoperit” mirosul de gunoi pentru câteva ore.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro