Stire

Stil şi eleganţă la Expo

18.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Arădenii care au participat sâmbătă la Expo Arad Internaţional au avut parte de momente cu totul şi cu totul speciale, oferite de specialiştii salonului condus de Edy Virag. Aceştia au prezentat două episoade dedicate femeilor: unul pentru coafuri şi machiaje de seară şi altul pentru îmbrăcăminte, coafuri şi machiaje de mireasă.

Momentul a fost mult aşteptat de fetele care anul acesta vor trăi cea mai frumoasă zi din viaţa lor, peste tot auzindu-se murmure de genul „oare ce se poartă?”, „care sunt culorile pentru un machiaj perfect?” sau „ce coafură mi-ar prinde mai bine?”.

Doar finisajele

Dar deşi multă lume s-a întrebat dacă totul va fi live acest lucru nu   s-a întâmplat, manechinele intrând pe scenă gata machiate şi aranjate. „Deşi probabil toată lumea prezentă îşi dorea să vadă etapele care se parcurg pentru realizarea unui machiaj sau a unei coafuri nu s-a putut realiza acest lucru. Asta datorită faptului că pentru unii era prea plictisitor să stea atâta vreme să privească modul în care se realizează un machiaj sau o coafură. Şi atunci am preferat să pregătim totul dinainte şi doar finisajele să le facem în faţa publicului”, a declarat Edy Virag.

Prin acest episod dedicat mireselor, stiliştii au încercat să le demonstreze femeilor care sunt tendinţele anului 2008, modelele alese de aceştia prezentând cele mai noi colecţii, cele mai frumoase coafuri şi cele mai naturale machiaje. „Am încercat să le demonstrăm viitorilor clienţi ce este nou în materie de coafuri şi machiaje. Dar pentru a vedea ce i se potriveşte fiecărei persoane, stilistul trebuie să se întâlnească de mai multe ori cu ea pentru a stabili o legătură, pentru a discuta de ceea ce i se potriveşte şi o prinde mai bine, iar abia apoi vine partea finală în care e aranjată pentru ocazia la care participă”, a menţionat Edy Virag.

Ce se poartă?

Ce coafuri de ocazie şi de mireasă ne propun pentru anul în curs stiliştii salonului condus de Edy Virag? „Pentru coafurile de ocazie se merge foarte mult pe bucle, ondule şi voaluri. Părul poate fi desfăcut şi uşor finisat sau prins. Pentru coafura unei mirese se merge mult pe cocurile finisate, care să fie curate şi strălucitoare. Dar toate acestea depind de personalitatea celei care o poartă, de stilul ei, de rochie şi machiaj şi nu în ultimul rând de locaţia aleasă pentru eveniment”, a declarat Edy Virag.

De asemenea, am aflat că pentru machiaj (ochi, buze şi ten) se folosesc culori cât mai naturale care să scoată în evidenţă personalitatea persoanei. „Anul acesta se caută foarte mult nuanţele naturale în locul celor stridente, exagerate. Şi aici totul trebuie să fie în ton cu personalitatea celei care îl poartă, cu stilul ei, cu vestimentaţia aleasă şi de altfel şi cu locaţia. Dar tot ceea ce contează este ca acestea să se plieze pe gustul persoanei machiate”, a precizat Edy Virag.

Cât mai natural posibil

Astfel că, pentru machiajul pleoapelor se folosesc culori cât mai naturale, cum ar fi cea a pământului; pentru ten nu se recomandă senzaţia de bronzat ci mai bine cea de „porţelan”; iar buzele nu trebuie să fie foarte colorate pentru că anul acesta se poartă modul „nud”.

Stiliştii au dat tot ceea ce au avut ei mai bun, totul într-o manieră cât mai elegantă şi mai atractivă posibil. Celor care nu au înţeles mesajul sau care au nevoie de detalii suplimentare nu le rămâne decât să viziteze salonul, pentru a se lămuri care sunt tendinţele acestui an.

Nebunie la Arad Clubbing

Distracţie, cea mai bună muzică şi băutură la discreţie. Cu aşa cuvinte poate fi descrisă seara de vineri, când toţi tinerii arădeni s-au adunat în acelaşi loc (pavilionul B al Expo Arad Internaţional) pentru a petrece o seară de neuitat cu cele mai tari cluburi locale.

 Deşi la început totul era pustiu şi părea că nimeni nu v-a lua parte la eveniment, această impresie s-a schimbat total când, în jur de miezul nopţii, petrecăreţii şi-au făcut apariţia. Astfel că, spaţiul a devenit neîncăpător, mese libere pentru a sta după ore bune de dans nu se mai găseau (deşi organizatorii au mai adus pe parcurs câteva), Dj-iii au mixat până dimineaţa melodiile în vogă, iar publicul dornic de distracţie a încins atmosfera până în zori. Nici nu se putea altfel, având în vedere că Dj-iii celor mai tari cluburi din Arad au făcut o paradă a muzicii pentru a anima petrecerea: Dj XviK, Dj Paul Hava, Dj Sebuh, Dj N`Alin, Dj Ovidiu Adrian şi Dj Nilamarva, iar senzaţia evenimentului a fost dată de Dj Belocca din Ungaria.

Fără incidente

De altfel nici animatoarele nu s-au lăsat mai prejos, primind şi ele ropote de aplauze din partea participanţilor pentru modul în care au susţinut atmosfera.

Nici momentul în care pentru câteva minute a fost întrerupt curentul nu i-a disperat pe tinerii arădeni, aceştia rămânând alături de preferaţii lor până târziu în noapte. Din fericire, deşi oamenii legii s-au aflat în zonă pentru a-şi face datoria în cazul unui incident nedorit, acest lucru nu s-a întâmplat, petrecăreţii dând dovadă de faptul că ştiu să chefuiască şi fără scandal. Iar dacă ediţia de anul acesta şi-a asigurat succesul să sperăm că şi viitoarele se vor ridica măcar la acest nivel, dacă nu mult mai bine.

Feminin şi masculin

Pe lângă prezentările de coafuri şi machiaje pentru ocazii şi pentru mirese, sâmbătă, la Expo Arad Internaţional, două cunoscute firme de profil şi-au prezentat ultimele colecţii de îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi.

 Astfel, publicul prezent a putut să vadă ce modele şi nuanţe se poartă atât pentru cea mai importantă zi din viaţa unui om cât şi pentru a participa la ocazii speciale. Dar deşi prezentarea costumelor pentru bărbaţi a fost mai sărăcăcioasă în idei decât cea feminină, publicul masculin s-a simţit satisfăcut măcar pentru faptul că le-a acordat cineva şi lor importanţă în cadrul acestui eveniment. Deşi pe bărbaţii prezenţi la eveniment îi puteai număra pe degetele de la mâini...

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Timpa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro