Stire

Un copil dă viaţă unui alt copil

21.02.2008 ⋅ 0 comentarii

O tânără de doar 13 ani, însărcinată în luna a doua, a trăit clipe de groază după ce a fost răpită de cel căruia îi poartă copilul în pântece şi salvată de concubinul actual.

Tânăra a ajuns la spital după ce a suferit o ruptură de apendice cauzată probabil de bătaia primită de la tatăl viitorului său copil. Se pare că minora avea o relaţie cu un bărbat care ar fi luat-o fără permisiunea ei de la părinţi. Şi a fost salvată, într-un final, de un minor care susţine că o iubeşte şi vrea să o scape de cel care a „răpit-o”. Povestea ei a ieşit la lumină abia ieri, când a ajuns la spital cu dureri mari de burtă.

În funcţie de rezultatul analizelor, medicii vor hotărî dacă fata urmează să fie operată sau dacă ea va trebui trimisă mai departe, la Spitalul Universitar din Timişoara.

În astfel de cazuri medicii sunt obligaţi să anunţe poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad. În urma acestor sesizări, oamenii legii vor începe o anchetă, iar cel care a lăsat-o însărcinată pe minora de doar 13 ani se va alege cu dosar penal pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră. Pedeapsa pe care o riscă este între 3 şi 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro