Stire

Mafia prevăzătoare şi candidatul ne-Cartelat

23.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Mafia prevăzătoare şi candidatul ne-Cartelat

Mafia cea neiertătoare l-a atacat, prin organele de anchetă penală, pe Coloman Edeleni, candidatul PNG la Primăria Aradului. Imediat ce şi-a anunţat intenţia de a-l bate (electoral, desigur) pe Falcă, tânărul candidat (Nicu Cojocaru dixit!) s-a trezit ameninţat de o voce blondă care, sub acoperirea unei doamne sub-comisar (sau inspector) de poliţie l-a anunţat că este cercetat penal pentru abuz în serviciu. Fapta s-ar fi petrecut prin anul 2003, când fostul director a acordat bonuri de masă angajaţilor Gospodăriei Comunale, spune Edeleni.

Cum o asemenea acuzaţie din partea singurului candidat care nu face parte din Cartel nu a putut rămâne nelămurită, am apelat la sursele noastre din Poliţie pentru a afla adevărul. Şi am aflat ceva care ne-a îngrozit de-a binelea: Mafia, acuzată de Edeleni, a procedat sibilinic şi a prevăzut cu jumătate de an anticipaţie momentul candidaturii acestuia la fotoliul ocupat cu voluptate de Ghiţă Falcă. Şi a acţionat printr-o plângere penală în august 2007, pentru ca în decembrie 2007 să înceapă şi urmărirea penală pe numele lui Coloman Edeleni. Deci ea, Mafia, ştia încă de anul trecut ceea ce atât noi cât şi Helmuth Duckadam şi probabil însuşi Gigi Becali am aflat abia cu vreo două săptămâni în urmă, şi anume că Edeleni va candida la Primărie şi a acţionat nemilos, lovind fulgerător sub centură cu dosarul penal.

Sau, totuşi, o fi vorba doar de o banală plângere penală?... ca şi celelalte vreo şase pe care Edeleni le-a mai avut de-a lungul ultimilor ani? Tulburătoare enigmă!

Sursa: Glasul Aradului

Autor: AD_Verescu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro