Stire

Ieri, la bursă - Peste o mie de locuri de muncă

23.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Sute de arădeni s-au înghesuit încă de la primele ore ale dimineţii în faţa restaurantului „Bingo” din zona Gării, unde Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă a organizat prima bursă din acest an.

Destinată tuturor categoriilor sociale aflate în căutarea unui loc de muncă, acţiunea s-a bucurat de o ofertă extrem de variată, angajatorii prezenţi oferind peste o mie de posturi vacante.

Localul s-a dovedit a fi neîncăpător pentru sutele de persoane care analizau cele peste o mie de oferte de muncă pentru Bursa Muncii au fiind în număr de 344 plus 777 locuri de muncă prin furnizorii de servicii acreditaţi.

„Am organizat chiar şi lunar aceste burse pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, a firmelor, pentru ocuparea locurilor vacante de muncă,” declară purtătoarea de cuvânt a A.J.O.F.M., Alexandra Duckadam.

Exceptând intervalul decembrie şi ianuarie, bursele se organizează lunar. Acestea sunt în număr de zece, doar patru dintre ele fiind pe contract, restul de şase, organizându-se în funcţie de bugetul A.J.O.F.M. Arad.

Cele patru burse obligatorii se organizează în municipiu, iar restul atât în municipiu cât şi în judeţ, respectiv Chişineu-Criş, Ineu şi Lipova .

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Georgiana_Vulciu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro