Stire

Cacialmavision

25.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Sigur, partea subiectivă din mine ar fi vrut ca Teo Boar şi trupa lui să reprezinte România la Eurovision. Latura mea obiectivă recunoaşte că melodia „Prea mici sunt cuvintele” e bună, dar nu foarte bună. Şi că nu merita să fie pe primul loc.

Dincolo de sesizările personale, ediţia din acest an a Eurovision a dezamăgit (partea subiectivă din mine ar scrie că m-a dezgustat) prin proasta organizare, prin amatorismul aşa-zişilor profesionişti din muzica românească. Nu fac greşeala de a spune că întregul concurs a fost dirijat, dar mă îndoiesc de anumite aspecte.

La început, în timp ce pe ecran era postată inscripţia «DIRECT» Leo Iorga se auzea într-atât de defazat încât am crezut că textul era de la melodia următoare, iar mimica de la semifinală. Apoi, voturile de la televot creşteau ca Făt-Frumos, a lu’ Ispirescu. La unii doar, pentru că la Pacifica parcă se vota cu frâna de mână trasă. Argument? La semifinală, Pacifica a obţinut peste 1000 de voturi prin televot. Acum, doar 600. Logic, numărul votanţilor trebuia să crească, deci…

Pe scurt, nu mai cred în cacialmaua cu Eurovisionul! Şi cred că nici arădenii…

Sursa: Glasul Aradului

Autor: AD_Verescu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro