Stire

Fortuna ? zonă liberă... de chioşcuri

26.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Până la sfârşitul zilei, chioşcurile de le Fortuna vor fi o amintire. De ieri,  proprietarii care fuseseră somaţi de Primărie să dezafecteze construcţiile până la data de 14 februarie, au început lucrările de demolare.

Aceştia sunt nemulţumiţi de decizia Primăriei şi îl acuză pe primarul Gheorghe Falcă pentru că nu li s-a oferit o alternativă de supravieţuire după termenul fixat. „Din 14 februarie şi până acum am mai stat aici pe cont propriu şi am riscat să fim amendaţi de Primărie, pentru că am sperat că ni se va da o şansă. Lucrez aici de zece ani şi cred că locuitorii din zonă vor avea de suferit după ce vor dispărea toate chioşcurile. Oricum, la noi nu s-a gîndit nimeni când s-a luat hotărârea. Vom demola tot şi vom merge cine ştie unde,” spune A.G, una dintre vânzătoarele de ziare din zonă.

Condiţia pe care municipalitatea a stabilit-o cu proprietarii de chioşcuri de la Fortuna a fost ca aceştia să demoleze, la cererea instituţiei, gheretele  pentru care deţineau numai autorizaţie pentru construcţii provizorii.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: M.T. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro