Stire

Popa, campion la 4 + 1

27.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Pentru Dorel Popa, cursa pentru nominalizarea drept candidat de primar al PC (sau PNÞCD sau, pânã nu de mult, PNL) se reduce la o cursã de canotaj în proba clasicã de 4 + 1. Din pãcate însã pentru el, adversarii îºi doresc, ca sã rãmânem în termeni sportivi, doar un bun concurent la simplu sau, în cel mai rãu caz, la dublu sau 2 + 1.

În aceastã cursã, Popa aduce cu el moºternirea fostului PSD, adicã pe Voicu, Duka ºi Curta, cârmiþi (pe post de + 1) de nelipsita doamnã Rodica. Echipajul lui Popa însã concureazã contra vântului, deoarece nimeni nu pare dispus sã accepte sub culorile sale un echipaj mixt de asemenea anvergurã, care poate sã le lase proprii sportivi pe tuºã.

Conservatorii au fost ultimii care s-au trezit în situaþia de a refuza (pentru moment) participarea la campionatul pentru Palatul administrativ, aripa Primãrie, în proba 4 + 1, negociind cu Popa mãcar renunþarea la cârmaci. Probleme au apãrut ºi între echipieri, deoarece nici Duka ºi Curta nu par dispuºi sã renunþe la postura lor de eligibili pe lista tractatã de Dorel Popa, nici mãcar pentru fosta lor colegã ºi ºefã de partid. Ceea ce l-ar putea face pe Popa sã vâsleascã ºi sã ºi cârmeascã singur pentru o Primãrie tot mai îndepãrtatã...

Sursa: Glasul Aradului

Autor: AD_Verescu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro