Stire

Arădean bătut cu bestialitate ?n judeţul Timiş

28.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Deşi nu a făcut nimic ilegal, un comerciant arădean a primit o bătaie „soră cu moatea”, cel mai probabil, pe fondul unor altercaţii cu un jandarm timişorean.

Gheorghe Achim, un arădean în vârstă de 53 de ani, este comerciant ambulant şi îşi desfăşoară activitatea în pieţele şi târgurile din judeţele Arad şi Timiş. În urmă cu trei săptămâni, mai precis în data de 8 februarie, în timp ce se întorcea de la o piaţă din judeţul Timiş, acesta a fost bătut cu bestialitate şi aruncat într-o râpă de către un individ necunoscut lui.

Atacat în stil mafiot

După ce şi-a terminat activitatea, într-o piaţă din Timiş, Gheorghe Achim şi-a adunat produsele şi a plecat cu maşina proprie spre casă, fără să-i treacă prin cap tot ce are să i se întâmple.

În apropierea localităţii Periam, la nici 16 kilometri depărtare de Lovrin, comerciantului arădean i-a fost tăiată calea de către o maşină cu numere de Germania, obligându-l pe acesta să oprească şi să coboare din maşină, să vadă ce s-a întâmplat. În acel moment, arădeanul a fost lovit şi imobilizat de către şoferul maşinii străine, Victor Dumitru.

Acesta din urmă l-a luat în mod abuziv pe arădean, cu el în maşină, şi l-a dus pe o câmpie învecinată, unde l-a bătut fără milă, l-a lovit în cap cu un obiect contondent (cel mai probabil cu un ciocan, după spusele victimei), iar apoi l-a aruncat într-o râpă adâncă de patru metri.

Motivul agresiunii

După ce a fost internat în spital, unde a fost supus la o serie de intervenţii neuro-chirurgicale, în urma cărora s-a ales cu o placă de titan în loc de osul cranian, Gheorghe Achim îşi aminteşte de o altercaţie mai veche şi singura care ar putea fi un motiv pentru cele păţite de el.

La începutul anului, când îşi vindea produsele în piaţa din Lovrin, un individ înbrăcat în haine sport, cu hanorac, i-a luat două telefoane mobile de pe tejghea şi s-a îndepărtat cu ele. A urmat o altercaţie, în urma cărea „hoţul” s-a justificat şi legitimat cum că ar fi jandarm în Timiş.

Momentan agresorului i s-a eliberat mandat de arestare pentru tentativă de omor şi vor urma cercetări, care vor demonstra dacă acesta are sau nu vreo legătură cu jandarmul cu care a avut altercaţia arădeanul.

Am încercat să contactăm Jandarmeria Timişoara, dar, din păcate, nu am reuşit să aflăm, de la cineva competent, care este pedeapsa care ar primi-o jandarmul, dacă se dovedeşte că a provocat această agresiune cumplită.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin Ş. Szabo ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro