Stire

Carambol din vina unui taximetrist - Trei dintr-o lovitură

29.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri, pe strada Maramureş un taximetrist a declanşat un accident în lanţ. Din fericire nu s-au înregistrat victime iar şoferul, care se afla   singur în maşină, a scăpat doar cu câteva răni, care nu îi pun viaţa în pericol.

Puţin după ora 16.00 şoferul de taxi gonea pe strada Maramureş când a pierdut controlul volanului, a acroşat trei autoturisme parcate regulamentar şi s-a oprit în zidul unui magazin alimentar.

Emil O., în vârstă de 39 de ani a „început” cu un autoturism marca Mercedes în care a intrat prima dată. În urma impactului a fost proiectat în alte două autoturisme, unul marca Dacia iar celălalt marca Audi A6 pe care le-a „şifonat” destul de bine. De aici a ricoşat direct într-un imobil la parterul căruia funcţiona un magazin alimentar.

Poliţiştii nu cunosc încă cauzele producerii accidentului. Însă martorii spun că şoferul mirosea a alcool iar în interiorul maşinii a fost găsită o sticlă goală de bere. „Pentru că şoferul nu era în stare să sufle în alcooltest, acesta a fost transportat la spital unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatele le vom primi abia săptămâna viitoare”,  ne-a declarat Răzvan Mezar, subinspector de poliţie.

Am luat legătura şi cu patronul firmei de taxi sub sigla căreia activa bărbatul care ne-a declarat: „eu îl cunosc personal şi este un om muncitor, nu ştiu să aibă probleme de familie sau ceva care să îl fi împins să consume alcool. Pâinea   i-a fost luată, pentru că pe lângă pagubele materiale, acesta nu mai poate profesa timp de trei ani. Eu nu am ce comenta, în ideea în care Poliţia a luat măsurile care se impun”.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro