Stire

1 Martie călător vă aduce-un mărţişor

01.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Copiii de la Gradiniţa PP nr.16 au dăruit şi urat trecătorilor din Cartierul Aurel Vlaicu o primăvară frumoasă.

La fel şi cei de la grădiniţa cu Program Prelungit numărul 20 din Arad au făcut un drum ieri până în faţa Primăriei şi au stat câteva minute bune să împartă mărţişoare tuturor oamenilor care treceau pe stradă.

Cei 30 de copii din diferite grupe împărţeau mărţişoare cu mesaje ecologice „Veniţi cu noi prieteni iubiţi, pământul, natura să ocrotiţi; Dragă tată am un dor să te ştiu nemuritor, fiindcă-aş vrea         s-ajung tătic iară tu s-ajungi bunic”. Pe lângă faptul că împărţeau mărţişoare copiii mai şi cântau în cor diferite cântecele: „Când se taie un pomişor noi le spunem tuturor, să sădească alţii doi pentru ei şi pentu noi”.

Copiii au fost aşteptaţi în faţa primăriei de Iosif Matula preşedintele Consiliului Judeţean Arad care a primit, la rândul lui, un mărţişor.

Preşedintele C.J. a fost foarte impresionat de acest lucru şi i-a ascultat cu drag pe copii. „Felicitări pentu iniţiativă şi vă doresc tot binele din lume, foarte frumos ceea ce aţi făcut şi nu uitaţi să aveţi în continuare grijă de natură” le-a spuns preşedintele, copiilor.

Simina S. şi Anca B.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro