Stire

Jucătorii de alba-neagra au lovit din nou

04.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Duminică seara pasagerii unui autocar care se întorcea din Spania au fost agresaţi de un grup „alba-neagra”. Pentru că li s-a cerut să plece, agresorii au iscat un adevărat scandal în urma căruia ghidul autocarului a fost împuşcat în umăr cu un pistol cu  gloanţe de cauciuc.

Autocarul, care aparţinea unei firme de transport din Bistriţa-Năsăud, a oprit în faţa Gării CFR pentru a lăsa să coboare câţiva pasageri. Fiind „pe fază”, câţiva practicanţi de „alba-neagra” au intrat în vorbă cu pasagerii şi au încercat să îi convingă să joace.

Se pare că ghidul s-a împotrivit cerându-le bărbaţilor să plece şi astfel a declanşat un adevărat scandal. În învălmăşeală unul dintre pasageri s-a trezit că a rămas fără 15.000 de euro, bani pentru care trudise cu greu timp de câteva luni în Spania.

Pentru că au văzut că bărbaţii şi-au concentrat toată atenţia dar şi furia asupra ghidului, câţiva pasageri din autocar au sărit în ajutorul lui, însă nu au reuşit să-l calmeze. Acesta a fost împuşcat cu un pistol cu gloanţe de cauciuc de unul dintre practicanţii de „alba-neagra”. 

Victima a fost transportată de urgenţă la spital unde i-au fost acordate îngrijirile necesare. Axente P., în vârstă de 42 de ani nu a refuzat internarea. Poate de frică sau prea supărat, bărbatul nu a vrut să depună plângere împotriva agresorilor.

Pasagerii au fost audiaţi o noapte întreagă şi aşa poliţiştii au reuşit să afle că au fost cinci atacatori care imediat ce au auzit împuşcătura, au dispărut în noapte.

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma agresorilor şi să stabilească ce pedeapse trebuie aplicate.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro