Stire

T?rg cu oportunităţi de afaceri

05.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad are o bună şi veche colaborare cu ITD Hungary (Agenţia de investiţii şi dezvoltare comercială din Ungaria). Astfel ITD sprijină participarea a 34 de firme maghiare de construcţii şi servicii conexe care doresc să viziteze târgul Confort Construct, să stabilească contacte şi să deruleze afaceri cu societăţi omoloage din România.

În acest sens, Camera de Comerţ Arad organizează, în perioada târgului, Întâlnirile Bilaterale de Afaceri organizate cu ocazia misiunii comerciale, în data de 13 martie, în sala de conferinţe a pavilonului B la Expo Arad Internaţional.

Szolt Kasa, reprezentant ITD Hungary în România a declarat că, „această societate este o agenţie guvernamentală maghiară constituită pentru a veni în sprijinul investitorilor români în Ungaria şi a celor care doresc să investească peste graniţele maghiare. Sunt foarte multe firme din Ungaria care şi-au manifestat dorinţa de a investi în această ţară şi de a participa la aceste întâlniri de afaceri. De altfel, firmele maghiare cu tradiţie pe piaţă doresc să participe la investiţii aici deoarece găsesc benefice oportunităţile oferite având în vedere că în privinţa construcţiilor ţara voastră se află într-o continuă dezvoltare.”

Domenii vaste de investiţie

Întâlnirea de afaceri „Noi pieţe în industria construcţiilor” are rolul de a oferi posibilitatea cunoaşterii unor posibili parteneri din Ungaria în domeniul construcţiilor. Domeniile şi produsele pentru care investitorii maghiari caută parteneri români sunt diverse.

Aceste întâlniri de afaceri se vor desfăşura în cadrul târgului între orele 13.30-17.00, iar participarea firmelor este gratuită. „Prin această colaborare dorim să ajutăm mediul economic prin oferirea oportunităţilor care se deschid şi se închid. Avem o bună colaborare cu cei de la ITD şi cu agenţii economici din afară şi de aceea intenţia noastră este de a valorifica orice oportunitate care apare pentru arădeni şi nu numai”, a declarat Nicolae Groşan, director al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Timpa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro