Stire

Confort pentru casa ta

07.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Expo Arad Internaţional organizează în perioada 13-16 martie a XIV-a ediţie a Târgului Confort Construct – târg internaţional de tehnologii, materiale de construcţii, decoraţiuni interioare şi servicii conexe.

Această expoziţie va reuni un număr de 160 de firme de specialitate din ţară şi străinătate (30 de firme sunt din Ungaria) care vor expune în cele două pavilioane ale complexului plus într-un cort (dotat cu toate cele necesare) care va face legătura între cele două pavilioane. „Am dispus mărirea capacităţii datorită faptului că am avut foarte multe solicitări în acest sens, iar cele două pavilioane erau insuficiente. Cortul care va fi montat şi care va face legătura între cele două pavilioane va fi dotat cu mochetă, podea, standuri şi încălzire, iar acolo vor expune aproximativ 20 de firme. Din acest punct de vedere considerăm că vom avea un succes destul de mare având în vedere că interesul este pe măsură”, a declarat Cimi Enache, managerul acestui proiect.

Produse diverse

Firmele participante la expoziţie vor prezenta produse specifice din domeniul construcţiilor: materiale de construcţie; balustrade inox şi aluminiu; scări interioare lemn şi metal; materiale fono/hidro/termoizolante, termospumante şi pentru protecţie la incendiu; utilaje pentru producţie tâmplărie PVC; tâmplărie din PVC, aluminiu, lemn; vopsele, zugrăveli şi finisaje; corpuri de arderi şi grile de aerisire pentru şeminee; sisteme solare de încălzire; tehnică de piscină; echipamente pentru curăţenie; sisteme construcţii metalice; reviste şi cataloage din domeniul construcţiilor. „Dorim să punem în contact firmele din România cu cele din străinătate pentru că a început să se lucreze foarte mult la infrastructură şi astfel este nevoie de acest sprijin, de a gândi larg, nu doar pentru firmele din Arad ci şi pentru cele din afară”, a menţionat Nicolae Groşan, director al Expo Arad Internaţional.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Timpa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro