Stire

Arădenii nu s-au ?nghesuit la LOTO

10.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Sătui de iluziile deşarte de a pune mâna pe premiul cel mare de 2,5 milioane de euro, de această dată  arădenii nu s-au prea înghesuit să cumpere bilete Loto.

Altădată, duminica, începând cu ora 11:00 şi până la ora 13:00 când se închideau casieriile Loto, trebuia să stai la cozi infernale pentru a reuşi să cumperi un bilet ca să poţi participa la extragere. De această dată însă, a fost linişte şi pace la majoritatea agenţiilor din oraş. Cei care s-au încumetat să îşi încerce  totuşi norocul au făcut-o, fără doar şi poate în speranţa că vor câştiga măcar o parte din suma pusă în joc.

„Dacă aş câştiga aş pleca cu siguranţă din ţară să îmi fac un viitor dincolo, dar asta depinde de suma câştigată”, a spus un tânăr de 25 de ani pe care l-am întâlnit în timp ce completa un bilet.

„Sper din tot sufletul să câştig pentru că astfel voi reuşi să îmi achit datoriile şi să îi asigur copilului meu un trai cât de cât decent. Sper să îmi ajute Dumnezeu să câştig”, a spus Sebastian Oncea, de 42 de ani.

Dezamăgite de vânzările biletelor  au fost şi vânzătoarele  agenţiilor:

„Spre deosebire de alte dăţi, vânzarea  biletelor a mers puţin mai slăbuţ astăzi. De obicei era plin de lume la ora asta, altădată era chiar şi coadă iar cei care doreau să pună bilete trebuiau  să aştepte şi jumătate de oră câteodată.”, ne-a spus B.A., casieră la o agenţie Loto.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro