Stire

Pitit ?ntre roţile de rezervă

13.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Aşa se face că vameşii de la Vărşand au dat peste un cetăţean turc care stătea pitit între roţile de rezervă a unui automărfar. Siddik C., în vârstă de 22 de ani a fost descoperit în urma controlului mijlocului de transport.

Şoferul automărfarului, Umit Y., care transporta textile unei firme din Germania le-a declarat poliţiştilor că nu ştia nimic despre tânărul ascuns între roţile de rezervă. Acesta a spus că a lipsit de lângă automărfar doar timp de o oră,  într-o parcare din Vărşand. Şi că cel mai probabil atunci ar fi putut să se strecoare tânărul în ascunziş, sperând că va reuşi să ajungă în Germania, unde avea de gând să îşi găsească un loc de muncă.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului automărfarului pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. după stabilirea exactă a împrejurărilor în care a  reuşit tânărul să urce în automărfar,  procurorii arădeni vor dispune măsurile legale ce se impun.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro